Coach IJburg Amsterdam, locatie

  • Is er iets moeilijk op je werk of in je privéleven?
  • Heb je het gevoel dat je vastloopt of blokkeert?
  • Ben je uit balans, heb je last van spanningen, stress of piekeren?
  • Is de communicatie of de relatie met iemand lastig, bijvoorbeeld met een familielid, partner, collega, vriend?
  • Word je belemmerd door onzekerheid, zelfkritiek, of perfectionisme?
  • Heb je last van vervelende patronen, zoals niet voor je behoeften opkomen, niet goed grenzen aangeven, pleasen?
  • Weet je niet goed wat je voelt, wat je wilt, of heb je moeite met keuzes maken?

“Ik ben bezielingscoach en help mensen omgaan met uitdagingen in hun leven of in zichzelf, zodat ze prettig en goed kunnen leven en functioneren, op een manier die bij hen past”

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam
Lisette Wevers

coach en mindfulness trainer Amsterdam, IJburg

Je kunt mij bereiken via:
lisette@hartziel.nl
06-44087217

Coaching

We worden allemaal geboren zonder handleiding. We doen dingen die niet werken, of niet bij je passen, zitten gevangen in patronen. Of we laten ons leiden door angst, in plaats van door belangrijke behoeften of wensen. Hebben overtuigingen die belemmeren of vervelend zijn, bijvoorbeeld dat je niet voldoet, altijd aardig of flink moet zijn, of veel moet presteren. Ook leven veel mensen in hun hoofd, waardoor ze niet goed meer kunnen voelen. Gelukkig is het vermogen van mensen groot. Je kunt dieper in jezelf leren kijken en voelen, jezelf vollediger leren kennen en accepteren, dingen anders leren zien en doen, betere keuzes maken. Coaching kan je daarbij helpen. Het helpt om helder te krijgen wat er speelt, wat de vraagstukken zijn, ook op diepere niveau’s en hoe je (iets) kunt veranderen. Bij bezielingscoaching (ik ben post-HBO opgeleid tot bezielingscoach) is er extra aandacht voor wie jij bent, hoe je gevormd bent en hoe dat meespeelt in de uitdaging nu. En voor je waarden, kwaliteiten en verlangens. De hele mens wordt betrokken bij het traject. Ik heb zowel een pragmatische als een diepgaande aanpak.

Coach in IJburg

Ik ben Lisette Wevers (45), na een loopbaan als uitgever en communicatiemanager/adviseur ben ik coach en mindfulness trainer geworden. Mensen begeleiden om verder te komen geeft mij veel voldoening. Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse coachingsmethoden om beter te kunnen aansluiten op je behoefte en wat bij jou werkt. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vind ik erg belangrijk en gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als grondig, aandachtig, sensitief en bekrachtigend.

Kosten coaching

De coachingstrajecten worden op maat en in overleg vormgegeven. De meeste trajecten bestaan uit 3 tot 7 afspraken van 60 minuten. Maar een eenmalige afspraak van 2 uur behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. De kosten bedragen €75,- per sessie van een uur excl. BTW. Als je last hebt van stressklachten, is soms een coachingstraject vergoed in het aanvullende pakket. Ik kan je daarover meer informatie geven.

Contact coach IJburg

Overweeg je een coachingstraject? Je kunt mij mailen of bellen via: 

 

Mijn coachpraktijk in IJburg: 

IJburglaan 634T

1087 CE Amsterdam

Coach IJburg, locatie