Coach Amsterdam IJburg

 • Is er iets moeilijk op je werk of in je privéleven?
 • Heb je het gevoel dat je vastloopt?
 • Ben je uit balans, heb je last van spanningen, stress of piekeren?
 • Is de relatie met iemand moeilijk, bijvoorbeeld met een familielid, partner, collega, vriend?
 • Heb je last van onzekerheid of perfectionisme?
 • Kom je niet op voor je behoeften, geef je niet goed je grenzen aan?
 • Weet je niet goed wat je voelt, of wat je wilt?

“Ik werk als senior coach in Amsterdam IJburg. Het geeft mij veel voldoening mensen te helpen een fijn en goed leven te leiden”

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam

Lisette Wevers

coach en mindfulness trainer Amsterdam IJburg

lisette@hartziel.nl

06-44087217

Senior coach in Amsterdam IJburg

Soms kom je alleen niet verder. Iets in je leven of in jezelf is moeilijk. Misschien doe je dingen die niet werken, of niet bij je passen. Of je weet niet wat je nu moet. Ik kan je helpen. Ik help je helder krijgen wat je wilt, wat er speelt, soms op dieper niveau, en ik help je veranderen wat niet werkt of niet fijn is. Ik heb zowel een pragmatische als een diepgaande aanpak.

Aangenaam: Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Na een loopbaan als uitgever en communicatiemanager ben ik in 2014 coach geworden. Onze psyche, gedrag en relaties boeien mij al heel lang. Het geeft enorm veel voldoening om mensen te helpen om beter in hun vel te komen en een fijner leven te leiden.

Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse coachingsmethoden om goed te kunnen aansluiten op je behoefte en wat bij jou werkt. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vind ik erg belangrijk en gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als grondig, sensitief, resultaatgericht en betrokken. Je kunt mij mailen of bellen als je meer wilt weten of wilt afspreken: lisette@hartziel.nl of 06-44087217.

Opleidingen

 • 2018: Verdieping ACT, EMDR/ACT-centrum
 • 2017/2018: Opleiding Coach Expert voor senior coaches
 • 2015/2016: Post-HBO mindfulness trainer, Centrum voor mindfulness
 • 2014/2015: Academie voor Coaching en Counseling
 • 2014: Post-HBO Bezielingscoaching, Hoogendijk opleidingen
 • 1991 – 1997: Psychologie en Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam. Afgestudeerd met onderzoek naar gedragsdeterminanten.

Werkervaring

 • Tot 2013: communicatiemanager en uitgever
 • Vanaf 2014: werkzaam als coach vanuit eigen praktijk in Amsterdam IJburg
 • Vanaf 2016: werkzaam als mindfulness trainer en relatietherapeut
 • Ik ben erkend in de hoogste categorie bij de beroepsvereniging voor mindfulness trainer VMBN als categorie 1 trainer
 • Ik ben erkend door beroepsvereniging NOBCO voor coaches
 • In 2017 verscheen mijn boek ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen’, bij Uitgeverij Brandt, €18,50 bij Bol.

Kosten coaching

De coachingstrajecten worden op maat en in overleg vormgegeven. De meeste trajecten bestaan uit 4 tot 7 afspraken van 60 minuten. De kosten bedragen €75,- per sessie van een uur excl. BTW. Als je last hebt van stressklachten, is soms een coachingstraject vergoed in het aanvullende pakket. Ik kan je daarover meer informatie geven.

Hier vind je informatie over de individuele mindfulness in Amsterdam die ik geef.

Contact

Overweeg je een coachingstraject? Je kunt mij mailen of bellen via: 06 – 44087217, lisette@hartziel.nl

Coaching locaties:

Coaching in Amsterdam IJburg

Ik coach in IJburg aan de IJburglaan 634T. Je kunt hier komen met tram 26 (15 min vanaf Amsterdam CS). De locatie ligt dichtbij de A1, A2, A10, A9, je kunt voor de deur parkeren.

De ervaring van Marijn, 31 jaar

“Ik voelde me al een tijdje niet gelukkig, was niet blij met mijn werk en mijzelf. Tijdens het coachingstraject met Lisette ging ik beter begrijpen wat de oorzaken waren. Ik kon beter bij mijn gevoelens komen en deze verwerken. Ook leerde ik mijzelf minder streng beoordelen. Lisette stimuleerde mij eerlijk mijn behoeften en verlangens onder ogen te zien en deze te vervullen. Dat moet ik zelf doen, maar Lisette steunt mij en geeft praktische handvatten.”

De ervaring van Meriam, 43 jaar

“Ik twijfelde al een tijdje om ander werk te gaan doen en heb de hulp van Lisette ingeschakeld om verder te komen in mijn besluitvorming. Ik voel nu beter wat bij mij past en heb nu het vertrouwen om mijn loopbaan een wending te geven. Ik heb ook handvatten gekregen om het slim aan te pakken. Het zal nog een heel traject worden, maar ik kan het nu aan en durf ervoor te gaan! Lisette wist steeds de juiste invalshoek te kiezen.”

De ervaring van Saskia (37)

“Ik kon niet echt genieten van het leven en wilde meer en beter contact met mensen. Ik stond het mijzelf amper toe om leuke dingen te doen en mijzelf te zijn. Dat had te maken met mijn opvoeding en hoe mijn familie ook nu nog met elkaar omgaat: erg kritisch. Ik had deze houding overgenomen naar mijzelf. Door de coaching ben ik gaan zien wat de kern van mijn knelpunten was en ben ik milder voor mijzelf geworden. Daardoor kon ik ook makkelijker mijn gevoelens toelaten en mijzelf onderzoeken. Ik weet nu: ik hoef niet perfect te zijn, ik ben prima en doe mijn best, dat is genoeg. Door dit inzicht durf ik mijzelf nu ook meer te laten zien, wat mijn contacten dieper maakt. Ik heb Lisette ervaren als een betrokken en aandachtige coach.”

De ervaring van Marcel, 43 jaar

“Ik was erg boos op twee mensen en bezocht daarvoor Lisette. Tijdens het coachingstraject kreeg ik ook problemen met mijn werkgever en dat werd toen een tweede thema. Ik ben van de boosheid af door te praten en een oefening. En ik ben gaan zien waardoor die boosheid zo groot was – ik laat mensen over mijn grenzen gaan -, wat mijn patroon is en hoe ik die valkuil vermijd. Dat hielp mij ook om te gaan met het probleem met mijn werkgever. Het contact met Lisette was open en prettig.”