Coaching Amsterdam, IJburg, Leidsche Rijn

 • Is er iets moeilijk op je werk of in je privéleven?
 • Heb je het gevoel dat je vastloopt of blokkeert?
 • Ben je uit balans, heb je last van spanningen, stress of piekeren?
 • Is de communicatie of de relatie met iemand lastig, bijvoorbeeld met een familielid, partner, collega, vriend?
 • Word je belemmerd door onzekerheid, zelfkritiek, of perfectionisme?
 • Heb je last van vervelende patronen, zoals niet voor je behoeften opkomen, niet goed grenzen aangeven, pleasen?
 • Weet je niet goed wat je voelt, wat je wilt, of heb je moeite met keuzes maken?

“Ik ben bezielingscoach en help mensen omgaan met uitdagingen in hun leven of in zichzelf, zodat ze prettig en goed kunnen leven en functioneren, op een manier die bij hen past”

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam
Lisette Wevers

coach en mindfulness trainer Amsterdam

Je kunt mij bereiken via:
lisette@hartziel.nl
06-44087217

Bezielingscoaching

We worden allemaal geboren zonder handleiding. We doen dingen die niet werken, of niet bij je passen, zitten gevangen in patronen. Of we laten ons leiden door angst, in plaats van door belangrijke behoeften of wensen. Hebben overtuigingen die belemmeren of vervelend zijn, bijvoorbeeld dat je niet voldoet, altijd aardig of flink moet zijn, of veel moet presteren. Ook leven veel mensen in hun hoofd, waardoor ze niet goed meer kunnen voelen. Dat maakt niet gelukkig en zorgt vaak voor verkeerde keuzes. Gelukkig is het vermogen van mensen groot. Je kunt dieper in jezelf leren kijken en voelen, jezelf vollediger leren kennen en accepteren, anders leren zien en doen, betere keuzes maken. Bezielingscoaching kan je daarbij helpen. Het helpt om helder te krijgen wat er speelt, wat de vraagstukken zijn, ook op diepere niveau’s en hoe je (iets) kunt veranderen. Bij bezielingscoaching is er extra aandacht voor wie jij bent, hoe je gevormd bent, hoe dat meespeelt in de uitdaging nu. En voor je waarden, kwaliteiten en kwetsbaarheden zijn. De hele mens wordt betrokken bij het traject. Ik heb zowel een pragmatische als een diepgaande aanpak.

Aangenaam

Ik ben Lisette Wevers (45), na een loopbaan als uitgever en communicatiemanager/adviseur ben ik coach en mindfulness trainer geworden. Zowel coaching als mindfulness geven mij veel voldoening; het is altijd leuk en dankbaar werk om mensen te begeleiden om verder te komen. Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse coachingsmethoden om beter te kunnen aansluiten op je behoefte en wat bij jou werkt. Vertrouwen en gelijkwaardigheid vind ik erg belangrijk en gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als grondig, aandachtig, sensitief en bekrachtigend. Je kunt mij mailen of bellen als je meer wilt weten of wilt afspreken: lisette@hartziel.nl of 06-44087217.

Opleidingen en ervaring

 • 2014: Post-HBO Bezielingscoaching, Hoogendijk opleidingen
 • 2014/2015: Academie voor Coaching en Counseling
 • 2015/2016: Post-HBO mindfulness trainer, Centrum voor mindfulness
 • 1991 – 1997: Psychologie (propedeuse) en Communicatiewetenschap (doctoraal) aan de Universiteit van Amsterdam, afgestudeerd op een drijfveren onderzoek: wat maakt dat mensen doen wat ze doen en hoe kun je dit positief beïnvloeden.
 • Tot 2013: na een loopbaan als communicatiemanager en uitgever ben ik coach geworden.
 • Vanaf 2015: werkzaam als coach vanuit eigen praktijk
 • Vanaf 2016: werkzaam als mindfulness trainer
 • Sinds 1 januari 2017: mede-eigenaar Trainingsbureau voor Mindulness in Utrecht.
 • Ik ben erkend in de hoogste categorie bij de beroepsvereniging voor mindfulness trainer.
 • Ik ben goed op de hoogte van de laatste inzichten uit de geestes- en gedragswetenschap en volg regelmatig bijscholingen.
 • In 2017 verscheen mijn boek ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen’, bij Uitgeverij Brandt, €18,50 bij Bol.

Kosten bezielingscoaching

De coachingstrajecten worden op maat en in overleg vormgegeven. De meeste trajecten bestaan uit 3 tot 7 afspraken van 60 minuten. Maar een eenmalige afspraak van 2 uur behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. De kosten bedragen €75,- per sessie van een uur excl. BTW. Als je last hebt van stressklachten, is soms een coachingstraject vergoed in het aanvullende pakket. Ik kan je daarover meer informatie geven.

Hier vind je informatie over de individuele mindfulness in Amsterdam die ik geef.

Contact

Overweeg je een coachingstraject? Je kunt mij mailen of bellen via: 06 – 44087217, lisette@hartziel.nl

Coaching locaties:

Coaching in Amsterdam centrum

Ik coach in Amsterdam centrum aan de Kromme Waal 9, vlakbij het Centraal Station.

Coaching in Amsterdam IJburg

Ik coach in IJburg in Praktijk IJburg aan de Daguerrestraat 140. Je kunt hier komen met tram 26 (15 min vanaf Amsterdam CS). De locatie ligt dichtbij de A1, A2, A10, A9, je kunt voor de deur parkeren.

Coaching in Leidsche Rijn

Ik coach in Utrecht in Leidsche Rijn, aan de Zandweg 116b. Dit ligt vlakbij de A12, en A2. Parkeren kan voor de deur.

De ervaring van Marijn, 31 jaar

“Ik voelde me al een tijdje niet gelukkig, was niet blij met mijn werk en mijzelf. Tijdens het coachingstraject met Lisette ging ik beter begrijpen wat de oorzaken waren. Ik kon beter bij mijn gevoelens komen en deze verwerken. Ook leerde ik mijzelf minder streng beoordelen. Lisette stimuleerde mij eerlijk mijn behoeften en verlangens onder ogen te zien en deze te vervullen. Dat moet ik zelf doen, maar Lisette steunt mij en geeft praktische handvatten.”

De ervaring van Meriam, 43 jaar

“Ik twijfelde al een tijdje om ander werk te gaan doen en heb de hulp van Lisette ingeschakeld om verder te komen in mijn besluitvorming. Ik voel nu beter wat bij mij past en heb nu het vertrouwen om mijn loopbaan een wending te geven. Ik heb ook handvatten gekregen om het slim aan te pakken. Het zal nog een heel traject worden, maar ik kan het nu aan en durf ervoor te gaan! Lisette wist steeds de juiste invalshoek te kiezen.”

De ervaring van Saskia (37)

“Ik kon niet echt genieten van het leven en wilde meer en beter contact met mensen. Ik stond het mijzelf amper toe om leuke dingen te doen en mijzelf te zijn. Dat had te maken met mijn opvoeding en hoe mijn familie ook nu nog met elkaar omgaat: erg kritisch. Ik had deze houding overgenomen naar mijzelf. Door de coaching ben ik gaan zien wat de kern van mijn knelpunten was en ben ik milder voor mijzelf geworden. Daardoor kon ik ook makkelijker mijn gevoelens toelaten en mijzelf onderzoeken. Ik weet nu: ik hoef niet perfect te zijn, ik ben prima en doe mijn best, dat is genoeg. Door dit inzicht durf ik mijzelf nu ook meer te laten zien, wat mijn contacten dieper maakt. Ik heb Lisette ervaren als een betrokken en aandachtige coach.”

De ervaring van Marcel, 43 jaar

“Ik was erg boos op twee mensen en bezocht daarvoor Lisette. Tijdens het coachingstraject kreeg ik ook problemen met mijn werkgever en dat werd toen een tweede thema. Ik ben van de boosheid af door te praten en een oefening. En ik ben gaan zien waardoor die boosheid zo groot was – ik laat mensen over mijn grenzen gaan -, wat mijn patroon is en hoe ik die valkuil vermijd. Dat hielp mij ook om te gaan met het probleem met mijn werkgever. Het contact met Lisette was open en prettig.”