Coaching Amsterdam, IJburg, Leidsche Rijn

Herken je dit:

 • Je zit niet goed in je vel, weet niet hoe je verder kunt komen, hebt het gevoel dat je vastloopt.
 • Je hebt problemen in de communicatie of de relatie met iemand, bijvoorbeeld een familielid, partner, collega, vriend.
 • Je wordt belemmerd door onzekerheid, zelfkritiek, een te laag zelfbeeld of te lage eigenwaarde.
 • Je hebt last van negatief denken, stress, piekeren.
 • Je hebt last van vervelende patronen of belemmeringen, zoals niet voor je behoeften opkomen, niet goed grenzen aangeven, pleasen, perfectionisme.
 • Je weet niet goed wat je voelt, voelt je vlak, weet niet wat je nu echt wilt, hebt moeite met keuzes maken.

“Ik ben bezielingscoach en help mensen weer ten volle te leven.”

Bezielingscoaching

Het leven kan ingewikkeld of pijnlijk zijn, je kunt vast komen te zitten, niet goed in je vel zitten en niet weten hoe je je beter kunt voelen, hoe je verder kunt komen. Om bezield te leven is het belangrijk te weten wat er diep van binnen knelt, welke gevoelens er zijn en aan welke behoeften niet voldaan wordt. Ook is het belangrijk je echte aard te kennen en daar naar te leven, in plaats van je te laten leiden door verwachtingen. Ook als je jezelf niet accepteert of waardeert kun je niet bezield leven. Dit zijn allemaal dingen waaraan je kunt ‘werken’. Ik heb zowel een pragmatische (wat kun je doen) als een diepgaande aanpak (wat speelt er op een dieper niveau) die je verder kan helpen. Waar het mij om gaat is het vinden van antwoorden op deze vragen:

 • Wie ben je?
 • Wat speelt er?
 • Wat voel je?
 • Wat wil je?
 • Wat heb je nodig?
 • Wat kun je doen?

Aangenaam

Ik ben Lisette Wevers (45), ik ben WO en post-HBO opgeleid bezielingscoach en categorie 1 mindfulness trainer (mindfulness based stress reduction). Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse coachingsmethoden om beter te kunnen aansluiten op je behoefte en wat bij jou werkt. Vertrouwen vind ik erg belangrijk en gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als grondig, aandachtig, sensitief en bekrachtigend. Je kunt mij mailen of bellen als je meer wilt weten of wilt afspreken: lisette@hartziel.nl of 06-44087217.

Waarom bezielingscoaching?

We worden allemaal geboren zonder handleiding en moeten maar uitzoeken hoe ‘het’ werkt hier op deze aardbol en hoe wijzelf ‘werken’, wie wij zijn, hoe emoties ‘werken’, hoe we kunnen omgaan met lastige situaties. We kijken het een beetje af, proberen wat en leren zo. Maar we worden enorm beïnvloed door onze omgeving, krijgen soms verkeerde ideeën over hoe we zouden moeten zijn en leven, waardoor het lastig kan zijn je eigen koers te varen en jezelf te waarderen zoals je bent. Ook leven veel mensen in hun hoofd, waardoor ze niet goed meer kunnen voelen. Dat maakt niet gelukkig en zorgt vaak voor verkeerde keuzes. Gelukkig is het vermogen van mensen groot. Je kunt dieper in jezelf leren kijken en voelen, jezelf vollediger leren kennen en accepteren, anders leren zien en doen, betere keuzes maken. Coaching kan je daarbij helpen.

CV Lisette Wevers

Ik studeerde Psychologie en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af op een drijfveren onderzoek: wat maakt dat mensen doen wat ze doen en hoe kun je dit positief beïnvloeden. Na een loopbaan als communicatieadviseur, communicatiemanager en uitgever ben ik coach geworden. Ik volgde de opleiding tot Bezielingscoach bij Hoogendijk en de opleiding tot coach/counselor aan de Academie voor Coaching en Counseling. Ik ben goed op de hoogte van de laatste inzichten uit de geestes- en gedragswetenschap. Onlangs schreef ik het boek ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen’. Dit boek is verschenen bij Uitgeverij Brandt en is voor €18,50 te koop bij Bol. Overigens help ik net zo graag mannen als vrouwen, het gaat mij om de mens!  De verschillen binnen seksen zijn ook veel groter dan tussen seksen, ik zie iedereen als uniek.  

Tot slot ben ik categorie 1 mindfulness trainer. Mindfulness is een manier om met aandacht te leven in het nu. Je kunt het inzetten om stress en piekeren te verminderen, meer te genieten, milder te worden en zelfbewuster te worden. Ik geef de mindfulness training ook individueel, zodat deze meer toegespitst is op de persoon. De basis van mindfulness is mediteren, waarmee je je aandacht versterkt en meer in het nu leert zijn.
Meer over de individuele mindfulness training.
Meer over de groepstraining mindfulness in Utrecht

Meer over mij

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam
Lisette Wevers

coach en mindfulness trainer Amsterdam

“Met alle facetten van jezelf en het leven omgaan is een levenslange leerschool. Net als echt jezelf zijn, of worden, en vanuit jouw kern je leven vormgeven. Struikelen hoort erbij! Meestal sta je daarna zelf op en ga je weer door. Maar soms kom je alleen niet verder. Soms ben je het overzicht kwijt, of jezelf, zit je vast of is er een belemmering. Dan is het fijn en effectiever als een coach je helpt.”

 

Je kunt mij bereiken via:
lisette@hartziel.nl
06-44087217

Kosten bezielingscoaching

De coachingstrajecten worden op maat en in overleg vormgegeven. De meeste trajecten bestaan uit 3 tot 7 afspraken van 60 minuten. Maar een eenmalige afspraak van 2 uur behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. De kosten bedragen €75,- per sessie van een uur excl. BTW. Als je last hebt van stressklachten, is soms een coachingstraject vergoed in het aanvullende pakket. Ik kan je daarover meer informatie geven.

Hier vind je informatie over de individuele mindfulness in Amsterdam die ik geef.

Contact

Overweeg je een coachingstraject? Je kunt mij mailen of bellen via: 06 – 44087217, lisette@hartziel.nl

Coaching locaties:

Coaching in Amsterdam centrum

Ik coach in Amsterdam centrum aan de Kromme Waal 9, vlakbij het Centraal Station.

Coaching in Amsterdam IJburg

Ik coach in IJburg in Praktijk IJburg aan de Daguerrestraat 140. Je kunt hier komen met tram 26 (15 min vanaf Amsterdam CS). De locatie ligt dichtbij de A1, A2, A10, A9, je kunt voor de deur parkeren.

Coaching in Leidsche Rijn

Ik coach in Utrecht in Leidsche Rijn, aan de Zandweg 116b. Dit ligt vlakbij de A12, en A2. Parkeren kan voor de deur.

De ervaring van Marijn, 31 jaar

“Ik voelde me al een tijdje niet gelukkig, was niet blij met mijn werk en mijzelf. Tijdens het coachingstraject met Lisette ging ik beter begrijpen wat de oorzaken waren. Ik kon beter bij mijn gevoelens komen en deze verwerken. Ook leerde ik mijzelf minder streng beoordelen. Lisette stimuleerde mij eerlijk mijn behoeften en verlangens onder ogen te zien en deze te vervullen. Dat moet ik zelf doen, maar Lisette steunt mij en geeft praktische handvatten.”

De ervaring van Meriam, 43 jaar

“Ik twijfelde al een tijdje om ander werk te gaan doen en heb de hulp van Lisette ingeschakeld om verder te komen in mijn besluitvorming. Ik voel nu beter wat bij mij past en heb nu het vertrouwen om mijn loopbaan een wending te geven. Ik heb ook handvatten gekregen om het slim aan te pakken. Het zal nog een heel traject worden, maar ik kan het nu aan en durf ervoor te gaan! Lisette wist steeds de juiste invalshoek te kiezen.”

De ervaring van Saskia (37)

“Ik kon niet echt genieten van het leven en wilde meer en beter contact met mensen. Ik stond het mijzelf amper toe om leuke dingen te doen en mijzelf te zijn. Dat had te maken met mijn opvoeding en hoe mijn familie ook nu nog met elkaar omgaat: erg kritisch. Ik had deze houding overgenomen naar mijzelf. Door de coaching ben ik gaan zien wat de kern van mijn knelpunten was en ben ik milder voor mijzelf geworden. Daardoor kon ik ook makkelijker mijn gevoelens toelaten en mijzelf onderzoeken. Ik weet nu: ik hoef niet perfect te zijn, ik ben prima en doe mijn best, dat is genoeg. Door dit inzicht durf ik mijzelf nu ook meer te laten zien, wat mijn contacten dieper maakt. Ik heb Lisette ervaren als een betrokken en aandachtige coach.”

De ervaring van Marcel, 43 jaar

“Ik was erg boos op twee mensen en bezocht daarvoor Lisette. Tijdens het coachingstraject kreeg ik ook problemen met mijn werkgever en dat werd toen een tweede thema. Ik ben van de boosheid af door te praten en een oefening. En ik ben gaan zien waardoor die boosheid zo groot was – ik laat mensen over mijn grenzen gaan -, wat mijn patroon is en hoe ik die valkuil vermijd. Dat hielp mij ook om te gaan met het probleem met mijn werkgever. Het contact met Lisette was open en prettig.”