Mindfulness Amsterdam

Zoek je een mindfulness cursus/training in Amsterdam? Heb je teveel stress of pieker je veel? Voel je je somber en wil je meer genieten in het nu? Gelukkig kun je loslaten leren en meer genieten. Ik geef mindfulness in Amsterdam aan individuen en ben als mindfulness trainer erkend in de hoogste categorie van de beroepsvereniging VMBN.

Mindfulness leert loslaten

Het positieve effect van mindfulness op angst, stress en piekeren is wetenschappelijk bewezen. Je krijgt minder last van een vol hoofd en kunt makkelijker negatieve gedachten laten gaan. Onderzoeken tonen ook dat je meer kunt genieten na de training mindfulness.

Wat is Mindfulness en hoe helpt het?

Mindfulness oefeningen zorgen dat je meer bewust wordt van wat er in jou gebeurt: wat je denkt en hoe je je voelt. Dat is een eerste stap. Daarbij zorgt mindfulness dat je met wat meer vriendelijkheid en afstand naar je gedachten en gevoelens kunt kijken, dat geeft veel inzicht – de tweede stap. De derde stap is loslaten waar je niet mee bezig wilt zijn in je hoofd, en gezond omgaan met gevoelens. Daarnaast geniet je meer van kleine dingen, doordat je meer in het nu bent.

Mindfulness in Amsterdam

Ik geef de mindfulness training op een rustige locatie in Amsterdam IJburg. We doen oefeningen, je krijgt theorie over mindfulness en leert ondermijnende denkpatronen en gedrag herkennen en doorbreken.

Persoonlijke begeleiding v.e. ervaren mindfulness trainer

Ik ben gecertificeerd mindfulness trainer en senior coach. Doordat ik de training individueel aanbied is er veel aandacht voor jou en wat er lastig is voor jou. Klanten ervaren mij als warm, betrokken, nuchter en praktisch.

Wil jij leren loslaten en makkelijker leven met mindfulness?

De investering is €800,- excl BTW. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten in het aanvullende pakket.

  • Uiteraard kun je ook informatie vragen of met mij bellen: 06-44087217 of lisette@hartziel.nl.

De locatie van de mindfulness cursus/training is Daguerrestraat 140 te Amsterdam. Je kunt er goed parkeren. Tram 26 vanaf CS brengt je vlakbij de locatie.