Over mij

Veel mensen lopen op een gegeven moment ergens tegenaan, in hun privéleven, op hun werk of in zichzelf. Het kan dan fijn zijn om niet te blijven worstelen, maar begeleiding te krijgen. Ik help je graag met een coaching, relatietherapie of individuele mindfulness. 

Wie ik ben

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam

Ik ben Lisette Wevers, 47 jaar, coach, relatietherapeut en mindfulness trainer. Ik ben betrokken, professioneel, warm en diepgaand. Mensen komen bij mij met verschillende problemen of vraagstukken. Denk aan stress, relatieproblemen, onzekerheid, eenzaamheid, niet weten wat je wilt, of gewoon niet goed in je vel zitten. Ik ben oprecht geïnteresseerd en verdiep mij al heel lang in onze psyche, gedrag en zingeving. Het voelt als een voorrecht om mensen verder te kunnen helpen.

Effectieve en diepgaande coach

Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse bewezen coachingsmethoden om goed aan te sluiten bij jouw behoefte en wat bij jou werkt. Mijn aanpak is zowel praktisch als diepgaand, waarbij ik aandacht heb voor wat jij moeilijk vindt en jouw emoties en voor wat belangrijk voor jou is en hoe jij wilt dat het wordt. Ik vind het erg belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij, jezelf kunt zijn en laten zien. Gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als sensitief, verhelderend, betrokken en stimulerend.

Nuchtere mindfulness trainer

Ik ben naast coach ook erkend mindfulness trainer. Ik geef de training individueel, zodat ik beter kan aansluiten op jouw behoeften en uitdagingen. Met mindfulness kun je meer genieten, beter loslaten en heb je minder last van stress en piekeren. Ook word je er zelfbewuster door, waardoor je beter bij jezelf kunt blijven, patronen kunt doorbreken en doen wat goed voor je is. Ik ben erkend als categorie 1 trainer bij de beroepsvereniging VMBN, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van de training vergoeden.

Doortastende relatietherapeut

Het is erg vervelend als je relatieproblemen hebt. Zeker als de problemen al lange tijd spelen, kun je je ongelukkig voelen en bezorgd zijn over jullie toekomst. Misschien voel je je ook alleen. Ik help jullie graag met een diepgaande en resultaatgerichte aanpak. Ik ben uiteraard onpartijdig en handel in jullie beider belang. Ik kijk goed naar wie jullie zijn, in welke patronen jullie zitten, onderzoek met jullie welke emoties en behoeften er zijn en wat belangrijk is in jullie relatie. En ik help de negatieve patronen vervangen door opbouwende patronen en goede communicatie, die voor meer verbinding en plezier zorgen. Indien er (oud) zeer is, help ik dit verwerken. Methoden die ik gebruik zijn EFT, TA en ACT.

Mijn achtergrond

Ik heb Psychologie en Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben afgestudeerd met een onderzoek naar gedragsdeterminanten. Na een loopbaan als communicatiemanager en uitgever, kwam ik in 2014 op het pad van coaching. Dit was voor mij een logische stap omdat ik zocht naar diepgang en zingeving, maar ook nuchter en praktisch ben. Sinds 2016 geef ik ook relatietherapie en ben ik tevens mindfulness trainer. Naast eigenaar van mijn coachingspraktijk op IJburg ben ik mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness in Utrecht.

Opleidingen die ik volgde:

 • 2013: Bezielingscoaching, bij Hoogendijk Coaching & Opleiding
 • 2014 – 2015: Counseling, bij de Academie voor Coaching & Counseling
 • 2015 – 2016: De lange opleiding tot Mindfulness trainer, bij het Centrum voor Mindfulness
 • 2017: Mindful self-compassion, bij de grondleggers Kristin Neff en Chris Germer
 • 2017 – 2018 Coach Expert – dieper coachen – bij NONONS, ingeschaald door de NOBCO  (beroepsvereniging) op EQA senior practioner niveau.
 • 2018 ACT Verdiepingscursus bij Centrum voor EMDR & ACT
 • 2019 Systemisch werken

Overige informatie

 • KvK: 59560371
 • BTW: NL169243941B01
 • Beroepsvereniging NOBCO, aansluitnummer 30870.

NOBCO coach Amsterdam IJburg

 

 

 

 

 

 • Beroepsvereniging VMBN: 1e categorie mindfulness trainer, lidnummer 2016912.

VMBN_logo

 

 

Meer over coaching
Meer over individuele mindfulness
Meer over relatietherapie

Auteur psychologisch handboek

In mei 2017 verscheen mijn ‘Psychologisch Handboek voor niet zo perfecte vrouwen’ bij Uitgeverij Brandt. We willen alles graag goed doen en gelukkig zijn. Maar we zijn nu eenmaal niet perfect en het leven ook niet. Dat kan lastig zijn en daarom schreef ik met journalist Francisca Kramer dit wetenschappelijk gestaafde en praktische boek. Je kunt het boek bestellen bij Bol voor €18,50.

Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen