Over mij

Veel mensen lopen op een gegeven moment ergens tegenaan, in hun privéleven, op hun werk of in zichzelf. Het kan dan fijn zijn om niet te blijven worstelen, maar begeleiding te krijgen. Ik help je graag met een coachingstraject of individuele mindfulness training. 

Wie ik ben

lisette Wevers coach en mindfulness trainer Amsterdam

Ik ben Lisette Wevers, 47 jaar, coach en mindfulness trainer. Ik ben betrokken, professioneel, warm en diepgaand. Mensen komen bij mij met verschillende problemen of vraagstukken. Denk aan stress, relatieproblemen, onzekerheid, eenzaamheid, niet weten wat je wilt, of gewoon niet goed in je vel zitten. Ik vind mensen ontzettend boeiend, ben oprecht geïnteresseerd en verdiep mij al heel lang in onze psyche, gedrag en zingeving. Het voelt als een voorrecht om mensen verder te kunnen helpen.

Bekrachtigende coach

Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse bewezen coachingsmethoden om goed aan te sluiten bij jouw behoefte en wat bij jou werkt. Mijn aanpak is zowel praktisch als diepgaand, waarbij ik aandacht heb voor wat jij moeilijk vindt en jouw emoties en voor wat belangrijk voor jou is en hoe jij wilt dat het wordt. Ik vind het erg belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij, jezelf kunt zijn en laten zien. Gelukkig merk ik dat mensen zich snel prettig bij mij voelen. Cliënten omschrijven mij als sensitief, verhelderend, betrokken en bekrachtigend.

Persoonlijke mindfulness training

Ik ben naast coach ook erkend mindfulness trainer. Ik geef de training individueel, zodat ik beter kan aansluiten op jouw behoeften en uitdagingen. Met mindfulness kun je meer genieten, beter loslaten en heb je minder last van stress en piekeren. Ook word je er zelfbewuster door, waardoor je beter bij jezelf kunt blijven, patronen kunt doorbreken en doen wat goed voor je is. Ik ben erkend als categorie 1 trainer bij de beroepsvereniging VMBN, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van de training vergoeden.

Mijn achtergrond

Ik heb Psychologie en Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben afgestudeerd op een model voor het positief beïnvloeden van gezond gedrag. Na een loopbaan als communicatiemanager en uitgever, kwam ik in 2013 op het pad van coaching. Dit was voor mij een logische stap omdat ik zocht naar diepgang en zingeving, maar ook nuchter en praktisch ben. Mindfulness kwam in 2014 op mijn pad en vind ik erg verrijkend en verdiepend. Naast eigenaar van mijn coachingspraktijk op IJburg ben ik mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness in Utrecht.

Opleidingen die ik volgde:

  • 2013: Bezielingscoaching, bij Hoogendijk Coaching & Opleiding
  • 2014 – 2015: Mensgericht coachen, bij de Academie voor Coaching & Counseling
  • 2015 – 2016: De lange opleiding tot Mindfulness trainer, bij het Centrum voor Mindfulness
  • 2017: Mindful self-compassion, bij de grondleggers Kristin Neff en Chris Germer
  • 2017 – 2018 Coach Master – dieper coachen – bij NONONS. Deze opleiding is erkent op senior practitioner niveau bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO).

Overige informatie

  • KvK: 59560371
  • BTW: NL169243941B01
  • Beroepsvereniging NOBCO: senior practitioner coach, aansluitnummer 30870.

NOBCO coach Amsterdam IJburg

 

 

 

 

 

  • Beroepsvereniging VMBN: 1e categorie mindfulness trainer, lidnummer 2016912.

VMBN_logo

 

 

Meer over coaching

Meer over individuele mindfulness

Auteur psychologisch handboek

In mei 2017 verscheen mijn ‘Psychologisch Handboek voor niet zo perfecte vrouwen’ bij Uitgeverij Brandt. We willen alles graag goed doen en gelukkig zijn. Maar we zijn nu eenmaal niet perfect en het leven ook niet. Dat kan lastig zijn en daarom schreef ik met journalist Francisca Kramer dit wetenschappelijk gestaafde en praktische boek. Je kunt het boek bestellen bij Bol voor €18,50.

Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen