coach IJburg Amsterdam

Coach op Amsterdam IJburg

erkende coach (NOBCO)

 • Loop je vast met werk of privé?
 • Heb je last van stress, piekeren, burn-out?
 • Is de relatie met iemand moeilijk?
 • Ga je maar door, neem je teveel verantwoordelijkheid?
 • Voel je je vaak onzeker of heb je een laag zelfbeeld?
 • Heb je te weinig plezier of ontspanning?
 • Heb je moeite met loslaten?

Wat ik voor je kan betekenen

Ik kan je begeleiden met life coaching en stress coaching. In een coachtraject:

 • Krijg je inzicht in jezelf.
 • Ontdek je hoe je verder kunt en wilt. 
 • Verander je overtuigingen en gedrag in positieve zin;
 • Leer je je kwaliteiten inzetten;
 • Ga je je eigen emoties en behoeften serieus nemen
 • Doorbreek je patronen die niet werken 

Coachtraject

Een coachtraject is meestal 6 tot 10 sessies. We onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Door middel van gesprekken en oefeningen help ik je jouw doelen bereiken. Door steeds ook stil te staan bij wat je voelt, hoe je denkt en wat je nodig hebt, kom je dichter bij jezelf en sta je steviger.

Effect van coaching

Je weet hoe je verder kunt en zet al stappen in die richting. Je kunt beter doen wat goed en belangrijk voor jou is. Je bent meer verbonden met jezelf en meer in balans.

Coaching kosten

Coaching is bij mij altijd op maat. De meeste trajecten bestaan uit 6 tot 10 afspraken van 60 minuten. De kosten zijn €82,50 excl. BTW per sessie van een uur. Voor ZZP’ers is het €95,- excl. BTW, voor bedrijven is het tarief €110,- excl. BTW.

 

“Doordat ik teveel verantwoordelijkheid nam, had ik veel stress. Ik ben gaan begrijpen waarom ik dit patroon had en heb dit doorbroken. Ik kan beter loslaten, omgaan met imperfectie en voel mij veel rustiger.”

Coen (38), IT’er 

Coach op Amsterdam IJburg

Mijn naam is Lisette Wevers (50). Ik ben senior coach, EFT relatietherapeut en mindfulness trainer. Erkend door NOBCO en EFT Nederland. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen en de regie over zichzelf en hun leven te nemen. Cliënten omschrijven mij als betrokken, helder en sensitief. 

Coaching methode

Ik gebruik verschillende bewezen methoden. Aandachtig luisteren en goede vragen stellen is het belangrijkste. Ruimte maken voor gevoelens, helpt als deze in de weg staan. Belemmerende overtuigingen veranderen, vergroot je mogelijkheden. Ieder mens is anders, ik heb dus geen standaard draaiboek. We bepalen het doel en per keer bespreken hoe we verder gaan.  

 

Coach Amsterdam IJburg

“Coaching was een goede investering in mijzelf. Ik was erg onzeker en daardoor snel uit balans in uitdagende situaties of bij bepaalde mensen. Ik ben zelfverzekerder, assertiever en relaxter geworden.”

Martha (45), communicatiemanager.   

Naast reguliere coaching kan dit ook:

Relatietherapie

Als je probleem met je relatie te maken heeft, is het vaak effectiever om in relatietherapie te gaan. Het probleem wordt dan veroorzaakt door een patroon tussen jullie, en als jullie dat samen aanpakken, kan dat veranderen. 

Therapie

Als je problemen hardnekkig zijn kan therapie jou helpen. Therapie gaat dieper in op emoties en oud zeer en is bedoelt om dichter bij jezelf komen. Het helpt ook niet-werkende patronen in denken, doen en voelen te doorbreken. 

Mindfulness

Mindfulness maakt je bewust van wat er nu is. Je merkt op wat er nu gebeurt, ook wat je denkt en voelt. Je kunt er dan bewust mee omgaan. Niet meer op de automatische piloot leven, maar vrij zijn. 

Contact met Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Coach in IJburg Amsterdam

11 + 1 =