coach IJburg Amsterdam

Coach op Amsterdam IJburg

erkende coach (NOBCO)

 • Loop je vast met werk of privé?
 • Heb je last van stress, piekeren, overspanning, burn-out?
 • Is de relatie met iemand moeilijk?
 • Werk je te hard, neem je teveel verantwoordelijkheid?
 • Pas je je teveel aan of vermijd je iets?
 • Voel je je vaak onzeker of heb je een laag zelfbeeld?
 • Heb je te weinig plezier of ontspanning?
 • Weet je niet wat je wilt?

Wat ik als coach voor je kan betekenen

Als je meer regie over jezelf en je leven wilt, is coaching zinvol. Mijn aanpak is zowel pragmatisch als diepgaand, zodat er een duurzame verandering tot stand komt. We gaan de diepte in om jou beter te begrijpen en patronen te herkennen. En om de benodigde verandering in gang te zetten zodat je zoveel mogelijk kunt doen wat belangrijk en goed voor je is.

Ook komen mensen bij mij die iets moeilijks meemaken. Bijvoorbeeld een burn-out, scheiding, of verlies van iets of iemand. Praten met een goede luisteraar helpt bij verwerken en integreren van moeilijke ervaringen. Soms kunnen praktische handvatten, zoals voor zelfzorg, ook helpend zijn. 

 Effect van coaching

 • Meer inzicht in en begrip voor jezelf
 • Je weet hoe je het wilt, wat belangrijk voor je is
 • Je kent je belemmerende patronen in denken, voelen en doen
 • Je doorbreekt die patronen en kunt gaan doen wat wel werkt 
 • Je kent je gevoeligheden en weet daarmee om te gaan
 • Je kunt je kwaliteiten inzetten
 • Je herkent je eigen behoeften en emoties en neemt ze serieus

Coaching kosten

De meeste trajecten zijn ongeveer 8 sessies. Bij hardnekkiger klachten zoals bij burn-out of zelfbeeld, zie ik mensen meestal vaker. De kosten zijn €85,50 excl. BTW per sessie van een uur. Voor ZZP’ers is het €95,- excl. BTW, voor bedrijven is het tarief €135,- excl. BTW.

“Ik had veel stressklachten doordat ik te hard werkte en mijzelf niet goed kon begrenzen. Ik heb dankzij de begeleiding van Lisette mijn patronen doorbroken en kan mijn aandacht en energie beter verdelen. Lisette was empathisch en had bijzondere oefeningen met veel effect.”

Coen (38), IT’er 

Coach op Amsterdam IJburg

Mijn naam is Lisette Wevers. Ik ben senior coach, erkend door NOBCO. Ik heb een stevige achtergrond in psychologie, coaching en mindfulness. Mijn werk en mijn leven zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Voor mij is het doorgronden van mijzelf, telkens weer, en het bewust kiezen van mijn eigen stappen en reacties op situaties een leefwijze. Waarbij ik natuurlijk ook struikel. En daar weer van leer. Deze houding geeft niet alleen richting aan mijn leven maar ook aan de manier waarop ik met mensen werk: gelijkwaardig, persoonlijk, betrokken, accepterend. Zo creëer ik een veilige ruimte om te onderzoeken en ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen en de regie over zichzelf en hun leven te nemen. 

 

 

Coach Amsterdam IJburg

“Coaching was een goede investering in mijzelf. Door onzekerheid liet ik dingen gebeuren die ik niet fijn vond en niet goed voor mij waren. Ik ben zelfverzekerder en assertiever geworden. Lisette wist snel de vinger op de zere plek te leggen en hielp mij loskomen van patronen waarmee ik mijzelf klein maakte.”

Martha (45), communicatiemanager.   

Naast reguliere coaching kan dit ook:

Relatietherapie

Als je probleem met je relatie te maken heeft, is het vaak effectiever om in relatietherapie te gaan. Het probleem wordt dan veroorzaakt door een patroon tussen jullie, en als jullie dat samen aanpakken, kan dat veranderen. 

Therapie

Als je problemen hardnekkig zijn kan therapie jou helpen. Therapie gaat dieper in op emoties en oud zeer en is bedoelt om dichter bij jezelf komen. Het helpt ook niet-werkende patronen in denken, doen en voelen te doorbreken. 

Mindfulness

Mindfulness maakt je bewust van wat er nu is. Je merkt op wat er nu gebeurt, ook wat je denkt en voelt. Je kunt er dan bewust mee omgaan. Niet meer op de automatische piloot leven, maar vrij zijn. 

Contact met Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Coach in IJburg Amsterdam

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.