coach IJburg Amsterdam

Coach in Amsterdam IJburg

Diepgaande en oplossingsgerichte coach

  • Loop je vast?
  • Heb je last van stress, vermoeidheid, piekeren?
  • Is de relatie met iemand moeilijk?
  • Ben je perfectionistisch of bang om te falen?
  • Werk je te hard, doe je te veel (je best)?
  • Voel je je vaak onzeker of heb je een laag zelfbeeld?
  • Weet je niet goed wat je voelt, of wat je wilt?
  • Heb je te weinig plezier of ontspanning?

Wat ik voor je kan betekenen

Coachingsgesprekken geven ruimte aan wat wat er in jou en je leven speelt. Je kunt vrij praten over waarmee je worstelt, wat je moeilijk vindt. Misschien wil je veranderen wat niet fijn is of niet werkt. En ontdekken hoe het anders kan. Dan coach ik je daarin. Of misschien heb je moeilijke dingen meegemaakt, of ga je door een lastige periode en zoek je iemand die echt luistert, doorvraagt, je helpt je gevoelens in kaart te brengen en te verwerken. Dan ben ik er ook voor je.  

Senior coach op IJburg Amsterdam

De afgelopen 6 jaar heb ik duizenden mensen begeleid, met name met life coaching en stress coaching. Soms ook met loopbaanvragen. Ik ga graag echt de diepte in omdat dit tot de meest duurzame verandering leidt. Maar ik ben ook oplossingsgericht. Klanten voelen zich veilig bij mij, omdat ik niet oordeel en mij gelijkwaardig opstel (en voel). Mijn aanpak is ervarings- en oplossingsgericht. Ervaringsgericht (hoe ervaar je dingen diep van binnen) omdat dit je dicht bij jezelf brengt en je ‘lichter’ maakt, oplossingsgericht omdat dit vaak ook nodig is. Je bent welkom in mijn praktijk op IJburg Amsterdam.

Coaching kosten

Coaching is bij mij altijd op maat. De meeste trajecten bestaan uit 6 tot 10 afspraken van 60 minuten. De kosten zijn €82,50 excl. BTW per sessie van een uur. Voor ZZP’ers is het €95,- excl. BTW, voor bedrijven is het tarief €110,- excl. BTW.

“Doordat ik teveel verantwoordelijkheid nam, had ik veel stress. Ik ben gaan begrijpen waarom ik dit patroon had, wat ik ermee vermeed en heb dit doorbroken. Ik moest daarvoor wel leren omgaan met angst (dat je niet op anderen kunt rekenen) en oud zeer verwerken. Ik sta nu dichter bij mijzelf, ben milder voor mijzelf en voel mij veel rustiger.”

Coen (38), IT’er 

Coach in Amsterdam IJburg

Mijn naam is Lisette Wevers (49). Ik ben senior coach, mindfulness trainer en relatietherapeut. Naast een universitaire opleiding in de geestes- en gedragswetenschap heb ik verschillende opleidingen in bewezen methoden gevolgd. Onze psyche, gedrag en persoonlijke ontwikkeling boeien mij al heel lang. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen, meer in contact met zichzelf te zijn, aardiger voor zichzelf te zijn en de regie over zichzelf en hun leven te nemen. Met respect voor hun omgeving. Cliënten omschrijven mij als warm, betrokken, helder en positief. 

Coaching methode

Ik combineer ervaringsgericht coachen (in contact komen met wat er in jou leeft, wat je voelt, wat je behoeften zijn, hoe je dingen ziet en welke patronen er zijn) met oplossingsgericht coachen (ontdekken wat je wilt, vaardigheden ontwikkelen, belemmeringen overwinnen). Waar de nadruk op ligt, hangt af van jouw doel. Ieder mens is anders, ik heb dus geen standaard draaiboek. We hebben een doel, maar per keer kijken we naar wat aandacht nodig heeft. Jij bepaalt. Ik besteed ook aandacht aan ons contact, want het is belangrijk dat mensen zich veilig bij mij voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn. Dat is de beste basis voor verandering. 

 

Coach Amsterdam IJburg

“Coaching was een goede investering in mijzelf. Ik was erg onzeker en daardoor snel uit balans in uitdagende situaties of bij bepaalde mensen. Ik heb oude emoties verwerkt en ben zelfverzekerder, assertiever en relaxter geworden.”

Martha (45), communicatiemanager.   

Naast reguliere coaching kan dit ook:

Systemisch Coachen

Systemisch coachen is afgeleid van de familie-opstellingen. Waar jij tegenaan loopt, gaat in de kern om knelpunten in je familiesysteem. Door dit te onderzoeken en systemische oefeningen te doen, kom jij in je kracht en kun je moeitelozer leven. 

Een dag coaching in het bos

Weg van alles, ook van wie je denkt te moeten zijn, is een ideale basis voor coaching. Zo kun je tot jezelf komen en ontdekken wat jouw pad is, hoe jij jezelf kunt zijn. Zodat je ten volle kunt leven.

Coaching + Mindfulness

Mindfulness maakt je zelfbewust. Je merkt op wat je denkt en voelt en kunt daar bewust mee omgaan. Niet meer vanuit patronen leven (pleasen, perfectionisme, te hard werken) en piekeren, maar vrij zijn. Daarmee kun je nog meer vruchten van coaching plukken. 1+1=3!

Contact met Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Coach in IJburg Amsterdam

4 + 3 =