coach IJburg Amsterdam

Coach in Amsterdam IJburg

Diepgaande en oplossingsgerichte coach

  • tLoop je vast?

  • Heb je last van stress, vermoeidheid, piekeren?

  • Is de relatie met iemand moeilijk?
  • Ben je perfectionistisch of bang om te falen?
  • Werk je te hard, doe je te veel (je best)?
  • Voel je je vaak onzeker of heb je een laag zelfbeeld?
  • Weet je niet goed wat je voelt, of wat je wilt?
  • Heb je te weinig plezier of ontspanning?

Ik ben er voor je. Ik ben senior coach, erkend door NOBCO. Graag sta ik met jou stil bij wat er in jou en je leven speelt. Ik help je veranderen wat niet fijn is of niet werkt. En ontdekken hoe je verder kunt op een manier die goed voor je is, die wel werkt. Mijn missie is om mensen te helpen met plezier te leven, met een goede verbinding met zichzelf en hun omgeving. Je bent welkom in mijn praktijk op IJburg Amsterdam.

Ervaren coach op IJburg Amsterdam

Soms kom je alleen niet verder. Je loopt tegen iets moeilijks in je leven of jezelf aan of je wilt je persoonlijk of emotioneel ontwikkelen. Het kan ook zijn dat je niet weet wat je wilt. Dan kan ik je coachen. Mijn aanpak is diepgaand en oplossingsgericht. Diepgaand omdat dit voor duurzame verandering zorgt; oplossingsgericht omdat dit vaak ook nodig is en soms genoeg is.

Coaching kosten

Coaching is bij mij altijd op maat. De meeste trajecten bestaan uit 6 tot 10 afspraken van 60 minuten. De kosten zijn €75,- excl. BTW per sessie van een uur. Voor ZZP’ers is het €90,- excl. BTW, voor bedrijven is het tarief €110,- excl. BTW.

“Ik nam coaching bij Lisette omdat ik teveel verantwoordelijkheid nam. Dat bleek te maken te hebben met de rol die ik vroeger in ons gezin had. Het was een manier geworden om het gevoel te hebben dat ik ertoe doe. Ik heb geleerd los te laten, heb het niet meer nodig. Ik voel mij veel rustiger nu. ”

Coen (38), IT’er 

Drs. Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Na een loopbaan als uitgever en communicatiemanager ben ik in 2014 coach geworden. Onze psyche, gedrag en persoonlijke ontwikkeling boeien mij al heel lang. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen de regie over zichzelf en hun leven te nemen. Zich goed te voelen, ook over zichzelf. Cliënten omschrijven mij als warm, betrokken, helder en positief. 

Coaching methode

We maken ruimte voor wat er moeilijk of vervelend voor je is en hoe dat voelt, en onderzoeken wat voor jou belangrijk en goed is. En richten ons ook op kerngedachten en emoties die je belemmeren. Bijvoorbeeld de kerngedachte ‘Ik moet het zelf doen’ of ‘ik ben niet leuk/goed genoeg’ en de angst voor afwijzing of falen. Ieder mens is anders, ik put daarom uit diverse bewezen coachingsmethoden om goed te kunnen aansluiten op je behoeften en wat bij jou werkt. Methoden die ik gebruik zijn o.a. ACT, TA, Systemisch coachen en Emotional focussed therapy. Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig bij mij voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn. Dat is de beste basis voor verandering. 

 

Coach Amsterdam IJburg

“Coaching was een goede investering in mijzelf. Ik was erg onzeker en daardoor snel uit balans in uitdagende situaties of bij bepaalde mensen. Ik heb oude emoties verwerkt en ben steviger en relaxter geworden.”

Martha (45), communicatiemanager.   

Naast reguliere coaching kan dit ook:

Systemisch Coachen

Systemisch coachen is afgeleid van de familie-opstellingen. Waar jij tegenaan loopt, gaat in de kern om knelpunten in je familiesysteem. Door dit te onderzoeken en systemische oefeningen te doen, kom jij in je kracht en kun je moeitelozer leven. 

Een dag coaching in het bos

Weg van alles, ook van wie je denkt te moeten zijn, is een ideale basis voor coaching. Zo kun je tot jezelf komen en ontdekken wat jouw pad is, hoe jij jezelf kunt zijn. Zodat je ten volle kunt leven.

Coaching + Mindfulness

Mindfulness maakt je zelfbewust. Je merkt op wat je denkt en voelt en kunt daar bewust mee omgaan. Niet meer vanuit patronen leven (pleasen, perfectionisme, te hard werken) en piekeren, maar vrij zijn. Daarmee kun je nog meer vruchten van coaching plukken. 1+1=3!

Contact met Lisette Wevers, coach in Amsterdam IJburg

Coach in IJburg Amsterdam

14 + 9 =