Coaching in de natuur. Tot jezelf komen en herijken,

zodat je krachtig je eigen pad kan volgen.

Een dag alleen voor jou, met intensieve coaching door mij. In een huisje midden in de natuur. Daar kun je loskomen van dagelijkse beslommeringen en wie je denkt te moeten zijn. 

Spijt top 5

De Australische Bronnie Ware verzorgde mensen in de laatste fase van hun leven en ontdekte zo dat veel mensen betreuren wat ze niet hebben gedaan. Steeds ging het om deze vijf onderwerpen:

 1. Niet genoeg je eigen pad gekozen.
 2. Te hard gewerkt en daardoor te weinig tijd besteed aan geliefden.
 3. Te weinig gevoelens geuit.
 4. Vriendschappen laten verwateren.
 5. Te weinig genoten van wat fijn voor je is.

Ik popel om met jou aan de slag te gaan

De afgelopen tijd heb ik de opleiding Systemisch coachen gevolgd. Een mooie methode die mijn rugzak als coach heeft aangevuld. Dat was een typisch gevalletje ‘eigen weg bewandelen’, want systemisch coachen heeft iets spiritueels en ik kom uit een erg nuchter gezin (en ben dat zelf ook). Maar poeh, wat een krachtige methode. Dus zo belangrijk is het je eigen weg te volgen. Ik popel om een dag met je op te trekken, waarbij ik verschillende methoden gebruik die jou helpen krachtig je eigen weg te bewandelen. En om op te ruimen wat jou in de weg staat, zoals angst, onzekerheid, negatieve overtuigingen, patronen.

Invulling van de dag

De dag vullen we op maat in met oefeningen, gesprekken en soms een testje voor meer inzicht. We doen zoveel mogelijk buiten. Ik zorg dat we tot de kern komen en duidelijk wordt wat je wilt veranderen en hoe je dat doet. We staan stil bij patronen en belemmeringen en doen oefeningen die helpen daaruit te komen. 

Telefonische intake

Vooraf doen we een telefonische intake, zodat we alvast kennismaken en ik het programma kan voorbereiden. Op de dag zelf stem ik steeds met je af, zodat we bezig zijn met wat ertoe doet en wat werkt.

“We zijn zelf als enige verantwoordelijk voor de doorslaggevende aspecten

van ons leven, en we zijn zelf ook als enige in staat iets te veranderen”

Irvin Yalom, psychiater, auteur. 

Praktisch

 • We zitten op de Veluwe, vlakbij Putten, +/- 45 minuten vanaf Utrecht en Amsterdam.
 • Datum in overleg
 • De dag is van 10.00 tot 17.30 uur.
 • Eten en drinken wordt verzorgd. 

  Kosten

  • De kosten zijn €790 incl. BTW voor particulieren
  • €790 excl BTW voor ZZP’ers 
  • €950,- excl. BTW voor  organisaties

  Over mij

  Ik ben Lisette Wevers, WO-opgeleid, senior coach, relatietherapeut en mindfulness trainer. Mijn missie is mensen helpen ten volle te leven en zichzelf te worden. Hierbij verlies ik niet uit het oog dat je ook gewoon verantwoordelijkheden hebt. Mijn aanpak is diepgaand en pragmatisch. Ik wil jou helpen meer regie te nemen en veerkracht te krijgen. 

  • Ik ben geregistreerd bij NOBCO (De beroepsvereniging voor coaches)
  • en VMBN (De beroepsvereniging voor mindfulness trainers).
  • Ik gebruik bewezen methoden, zoals ACT, TA, EFT, Systemisch coachen en Mindfulness.

  Maar natuurlijk ben ik vooral zelf mijn instrument. Mijn kracht is helderheid, empathie, eerlijkheid, vertrouwen geven.

   Amor fati, oftewel: Schep het lot waarvan je kunt houden”

    

   Ja, ik gun mijzelf en mijn leven een boost!

   10 + 2 =