EFT Relatietherapeut
IJburg Amsterdam

geregistreerd EFT relatietherapeut

 Relatietherapie heeft zin als:
  • Jullie vaak ruzie maken of je ergeren
  • Er weinig verbinding is
  • Er discussies zijn over steeds dezelfde onderwerpen
  • Je je niet gewaardeerd of gezien, niet belangrijk of geliefd voelt door je partner
  • Jullie seksleven niet bevredigend is
  • Een van jullie is vreemdgegaan of verliefd is op een ander
  • Jullie twijfelen of jullie samen verder willen

In elke relatie zijn er uitdagingen. Het kan moeilijk zijn daarmee om te gaan en erover te praten. Als het leidt tot terugkerende discussies, irritaties of escalaties, of jullie er niet (meer) over praten, wordt je relatie steeds slechter en kun je steeds minder van elkaar hebben. 

Hoe kan ik jullie helpen met EFT relatietherapie?

Vaak liggen onvervulde belangrijke behoeftes ten grondslag aan relatieproblemen. Onbewust zorgen die voor een meer kritische/pushende of vermijdende/defensieve houding naar je partner. Daardoor worden belangrijke behoeften, zoals als je geliefd of belangrijk voelen, gewaardeerd of gesteund worden, nog minder beantwoord. Zo kom je in een negatieve spiraal. Door behoeften en gevoelens te onderzoeken en op een andere manier met elkaar te praten, ga je elkaar beter begrijpen en ontdekken welk effect je op elkaar hebt. Je snapt beide steeds beter wat er wringt en wat nodig is. Het contact wordt weer fijner en veilig, waarna je problemen en meningsverschillen makkelijker kunt oplossen.

Vaak is het ook nodig om oud relatie-zeer te verzachten, of is er een crisis door een actueel probleem, zoals overspel. Ik heb daar veel ervaring mee.  

EFT Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Ik ben Lisette Wevers, gecertificeerd EFT relatietherapeut in IJburg Amsterdam met een stevige achtergrond in psychologie en coaching. Ik help jullie graag relatieproblemen duurzaam oplossen. Cliënten beschrijven mij als helder, betrokken, warm.

Effect EFT relatietherapie

Ik heb gemerkt dat EFT relatietherapie vaak tot verrassende en belangrijke inzichten in jezelf en je partner leidt. Dat maakt het voor beide makkelijker te veranderen wat niet werkt. Ook relaties die erg slecht zijn of een diepe crisis hebben, kunnen zeer gebaat zijn bij EFT relatietherapie. 

EFT relatietherapie

Ik werk met de Emotionally Focussed Therapy (EFT), een wetenschappelijk bewezen methode voor relatietherapie. De hechtingstherorie van Bowlby is het uitgangspunt. De methode zegt : emoties zijn de muziek waarop we dansen in een relatie. Als je de relatie wilt veranderen, moet de muziek veranderen. Dat kan alleen als je veilig over gevoelens en behoeften kunt praten.

Met EFT relatietherapie ga je negatieve communicatiepatronen doorbreken, de belangrijke behoeften en gevoelige snaren ontdekken en herkennen en leren hoe je die tegemoet kunt komen. Er ontstaat een stevige basis, waarbij je genoeg kunt praten en problemen kunt oplossen.

Erkend door EFT Nederland,
relatienummer 457

“Mijn man reageerde defensief als ik uitte waar ik van baalde. Dat maakte mij steeds bozer en wanhopiger. Bij Lisette ontdekte ik wat er achter zijn defensieve houding zat en hoe ik die zelf mede triggerde. We zijn anders met elkaar gaan praten, kennen elkaars gevoeligheden en houden daar rekening mee. Daardoor is nu alles bespreekbaar. Dat blijkt nog belangrijker te zijn dan dat we alles oplossen. De liefde stroomt weer!” Anneloes (43)

Waarom mij als EFT relatietherapeut

Ik heb opleidingen in de Emotionally Focussed Couples Therapy (EFT) gevolgd bij Rino en EFT Nederland en ben erkend. Deze methode is bewezen effectief, met duurzaam resultaat.  
Ik ben een betrokken, sensitief, nuchter en positieve relatietherapeut. We gaan de diepte in, maar er is ook ruimte voor humor.  

Kosten EFT relatietherapie
De kosten zijn €140,- excl. BTW per sessie van 75 a 90 minuten. Gemiddeld zijn 8 tot 13 sessies nodig.

 

Adres EFT relatietherapeut IJburg Amsterdam
Mijn praktijk is gelegen aan de
IJburglaan 630 F
1087 CE, Amsterdam.
Je kunt vlakbij parkeren.
Ook stopt tram 26 voor de deur.

Afspraak maken

Je kunt me mailen met het formulier hieronder, dan hoor je z.s.m. van mij.

Via de mail krijg je vooraf aan het eerste gesprek een intakeformulier die je ieder invult en aan mij mailt. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met alle informatie om, volgens de wet AVG.

Contactformulier EFT Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Relatietherapeut in IJburg Amsterdam

Contactformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Hoe werk ik als EFT  relatietherapeut?

De video hiernaast laat zien op welke psychologische theorie ik mijn werk baseer: de Emotionally focussed Therapy (EFT), heet die methode. Het is een wetenschappelijk bewezen methode en het effect is duurzaam. Met deze aanpak komen we tot de kern. Ik onderzoek met jullie wat er achter de irritaties, ruzies of de verwijdering speelt. Van daaruit help ik jullie nieuwe manieren om je te uiten, op een verbindende manier en jullie problemen oplossen.