• Zoek je een privé mindfulness cursus/training in Amsterdam IJburg?
  • Heb je teveel stress of pieker je veel?
  • Voel je je somber en wil je meer genieten?
  • Leren loslaten en meer genieten?

Ik geef privé mindfulness in Amsterdam IJburg en ben als mindfulness trainer erkend in de hoogste categorie van de beroepsvereniging VMBN.

Uitzicht over een groene vallei met een rivier. Sfeerbeeld bij het blog: Privé mindfulness Amsterdam IJburg van coach en relatietherapeut Lisette Wevers in Amsterdam

Mindfulness om te leren loslaten

Het positieve effect van mindfulness op angst, stress en piekeren is wetenschappelijk bewezen. Je krijgt minder last van een druk en vol hoofd en kunt makkelijker negatieve gedachten laten gaan. Ook je lichaam voelt rustiger en vitaler. Onderzoeken tonen ook dat je meer kunt genieten na de training mindfulness en minder last hebt van stress en angst.

Wat is mindfulness en hoe helpt het?

Mindfulness oefeningen zorgen dat je meer bewust wordt van wat er in jou gebeurt: wat je denkt en hoe je je voelt. Dat is een eerste stap. Daarbij zorgt mindfulness dat je met wat meer vriendelijkheid en afstand naar je gedachten en gevoelens kunt kijken, dat geeft veel inzicht – de tweede stap. De derde stap is loslaten waar je niet mee bezig wilt zijn in je hoofd, en gezond omgaan met emoties. Daarnaast geniet je meer van kleine dingen, doordat je meer in het nu bent.

Inhoud privé mindfulness

We doen oefeningen, je krijgt theorie over mindfulness en leert ondermijnende denkpatronen en gedrag herkennen en doorbreken. Het zijn afwisselende lessen.

Begeleiding van een ervaren mindfulness trainer

Ik ben gecertificeerd mindfulness trainer en senior coach. Ik heb de afgelopen jaren heel veel mindfulness trainingen gegeven aan particulieren en in organisaties. Nu geef ik alleen nog maar privé mindfulness, niet meer aan groepen. Doordat ik de training nu privé aanbied is er veel aandacht voor jou en wat er lastig is voor jou. Klanten ervaren mij als warm, betrokken, nuchter en praktisch.

Wil jij privé mindfulness in Amsterdam IJburg?

De investering is €950,- incl. BTW. Het zakelijk tarief voor ondernemers is €950 excl. BTW, voor organisaties is het €1200 excl BTW. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten in het aanvullende pakket.

Privé mindfulness in Amsterdam IJburg

Ik geef de privé mindfulness training op een rustige locatie in Amsterdam IJburg. Je kunt er goed parkeren. Tram 26 vanaf CS brengt je vlakbij de locatie.