relatietherapeut in IJburg Amsterdam

relatieproblemen grondig en duurzaam oplossen

  • Hebben jullie vaak ruzie of ergernissen?
  • Leven jullie langs elkaar heen, praten en doen jullie weinig samen?
  • Voelt de verdeling van de zorg voor kinderen of het huishouden niet eerlijk?
  • Voel je je niet gewaardeerd of gezien door je partner?
  • Wil je meer vrijheid of meer verbinding in je relatie?
  • Is jullie seksleven ingedut en wil je het verbeteren?
  • Is een van jullie vreemdgegaan of verliefd op een ander?
  • Twijfelen jullie of je samen verder wilt?

 

Relatietherapeut in IJburg Amsterdam

Ik ben EFT relatietherapeut in IJburg Amsterdam. Ik help jullie de problemen grondig en duurzaam oplossen. Ik werk met de Emotionally Focussed Therapy (EFT) methode, een wetenschappelijk bewezen methode die voor een stevige en fijne relatie zorgt, waarbij je samen in staat bent goed met jullie behoeften en verschillen om te gaan. 

Mijn aanpak als relatietherapeut 

Het is erg vervelend als je relatieproblemen hebt. Zeker als de problemen al lange tijd spelen, kun je je ongelukkig voelen en bezorgd zijn over jullie toekomst. Misschien voel je je ook alleen. Ik help jullie graag met een diepgaande en resultaatgerichte aanpak. Ik ben uiteraard onpartijdig en handel in jullie beider belang. Ik kijk goed naar wie jullie zijn, in welke patronen jullie zitten, onderzoek met jullie welke emoties en behoeften er zijn en wat belangrijk is in jullie relatie. En ik help de negatieve patronen vervangen door opbouwende patronen en goede communicatie, zodat jullie meer verbinding, vrijheid en plezier hebben in jullie relatie. Indien er (oud) zeer is, help ik dit verwerken.

Relatietherapie sessies duren 5 kwartier. Daarnaast kun je thuis ook wat doen, voor sneller resultaat. Denk hierbij aan oefeningen en lezen in Hou me vast van Sue Johnson (founder EFT). 

Waarom naar een relatietherapeut?

Het is een uitdaging is om je relatie op lange termijn goed te houden. We hebben er geen les in gehad. En de omstandigheden – drukke levens – zijn ook niet helpend. Vaak reageren we met irritatie of boosheid, of trekken we ons terug als iets niet fijn is. Dat zorgt op termijn voor problemen en verwijdering. Het wordt steeds moeilijker. En dat is niet nodig. Met relatietherapie, en zeker met EFT relatietherapie, kun je dit veranderen.

Waarom mij als relatietherapeut

Ik hou ervan om problemen grondig aan te pakken. Zo bereik je de grootste en meest duurzame verandering. Dat is ook waarom ik mij heb bekwaamd in de Emotionally Focussed Couples Therapy (EFT). Deze methode is bewezen effectief, met duurzaam resultaat. Ik help jullie zorgen dat jullie je allebei gezien voelen, belangrijk voelen, en verbonden en vrij voelen in jullie relatie. Van daaruit leer je omgaan met verschillen, behoeften, irritaties en oud zeer.
Ik ben betrokken, sensitief, nuchter en toegankelijk. 

Kosten relatietherapie

De investering is €135,- excl. BTW per sessie van 75 minuten.  Gemiddeld zijn 8 tot 12 sessies nodig. Bij veel oud zeer kan dat oplopen tot 20. Relatietherapie is dus best een investering. Echter je relatie heeft veel invloed op jullie levenskwaliteit.   

Adres relatietherapeut IJburg

Mijn praktijk is gelegen aan de
IJburglaan 634T
1087 CE, Amsterdam
.
Je kunt vlakbij parkeren.
Ook stopt tram 26 voor de deur.

Afspraak maken

Je kunt bij mij meestal binnen twee weken beginnen met de relatietherapie. Als je wilt afspreken kun je me het beste mailen met het formulier hieronder, of appen (ik ben vaak in gesprek en kan de telefoon dan niet beantwoorden):
06 44087217

Via de mail krijg je vooraf een intakeformulier die je ieder invult en aan mij mailt. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met alle informatie om, volgens de wet AVG.

Relatietherapeut in IJburg Amsterdam

14 + 11 =

Hoe werk ik als relatietherapeut?

De video hiernaast laat zien met welke methode ik als relatietherapeut werk. EFT, Emotionally focussed Therapy, is een wetenschappelijk bewezen methode. Het effect is duurzaam. Ik onderzoek met jullie wat er onder het oppervlak van de irritaties, ruzies of de verwijdering speelt. Welke interpretaties, behoeften, emoties, oud zeer etc.. En tot welke interactie dit leidt. Van daaruit help ik jullie nieuwe manieren om je te uiten, op een verbindende manier. Als de verbinding echt goed is, zijn er veel minder irritaties en kunnen jullie goed samen problemen oplossen en omgaan met verschillen in persoonlijkheid en behoeften.