relatietherapeut in IJburg Amsterdam

relatieproblemen duurzaam oplossen

Relatietherapie heeft zin als:

  • Jullie vaak ruzie maken of je ergeren
  • Er weinig verbinding is, of je juist te weinig ruimte voelt
  • De verdeling van de zorg voor kinderen of het huishouden niet eerlijk voelt
  • Je je niet gewaardeerd of gezien voelt, of niet belangrijk voor je partner
  • Jullie seksleven niet bevredigend is
  • Een van jullie is vreemdgegaan of verliefd is op een ander
  • Jullie twijfelen of jullie samen verder willen

Elke relatie kent problemen en uitdagingen. Het kan moeilijk zijn daarmee om te gaan. Als er vaak irritaties zijn, veel verwijdering is,  of escalaties, kan relatietherapie de oplossing zijn. Ik help jullie inzicht krijgen in waarom het misgaat. En veranderen wat er niet goed gaat. Je leert om helder en verbindend met elkaar te communiceren, over hoe jullie je voelen en wat belangrijk voor jullie is. Zo kunnen jullie problemen oplossen en weer een fijne, sterke relatie krijgen.   

Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Ik ben Lisette Wevers (50), gecertificeerd EFT relatietherapeut in IJburg Amsterdam. Ik help jullie graag relatieproblemen duurzaam oplossen. Het doel is dat jullie meer liefde en plezier krijgen in jullie relatie. Dat jullie je beide gezien, gewaardeerd en belangrijk voelen voor de ander. Uiteraard ben ik meerpartijdig. Soms hou ik zonder oordeel een spiegel voor, zodat je meer mogelijkheden krijgt.  

Mijn aanpak  

Ik werk met de Emotionally Focussed Therapy (EFT) methode, de enige wetenschappelijk bewezen methode voor relatietherapie. Deze methode helpt jullie een fijne, veilige relatie te krijgen, en samen problemen op te lossen.   

Erkend door EFT Nederland, relatienummer 4576

Waarom hebben mensen een relatietherapeut nodig?

Het is een uitdaging is om je relatie op lange termijn goed te houden. We hebben er geen les in gehad. En de omstandigheden – drukke levens – zijn ook niet helpend. Vaak reageren we met irritatie of boosheid, of trekken we ons terug als iets niet fijn is. Dat zorgt op termijn voor problemen als escalaties of verwijdering. Het wordt steeds moeilijker. En dat is niet nodig. Met relatietherapie, kan dit veranderen.

Waarom mij als relatietherapeut

Ik heb opleidingen in de Emotionally Focussed Couples Therapy (EFT) gevolgd bij EFT Nederland en ben erkend. Deze methode is bewezen effectief, met duurzaam resultaat.  
Ik ben een betrokken, sensitief, nuchter en toegankelijk relatietherapeut. We gaan de diepte in, maar er is ook ruimte voor humor.  

Kosten relatietherapie

De kosten zijn €135,- excl. BTW per sessie van 75 minuten. Gemiddeld zijn 8 tot 13 sessies nodig. Bij veel relatieschade kan dat oplopen tot 20.  

Adres IJburg Amsterdam

Mijn praktijk is gelegen aan de
IJburglaan 630 F
1087 CE, Amsterdam
.
Je kunt vlakbij parkeren.
Ook stopt tram 26 voor de deur.

Afspraak maken

Je kunt me mailen met het formulier hieronder, dan hoor je z.s.m. van mij.

Via de mail krijg je vooraf aan het eerste gesprek een intakeformulier die je ieder invult en aan mij mailt. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met alle informatie om, volgens de wet AVG.

Contactformulier Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Relatietherapeut in IJburg Amsterdam

13 + 6 =

Hoe werk ik als relatietherapeut?

De video hiernaast laat zien op welke psychologische theorie ik mijn werk baseer: de Emotionally focussed Therapy (EFT), heet die methode. Het is een wetenschappelijk bewezen methode en het effect is duurzaam. Met deze aanpak komen we tot de kern. Ik onderzoek met jullie wat er achter de irritaties, ruzies of de verwijdering speelt. Welke interpretaties, behoeften, emoties er spelen. En tot welke communicatie dit leidt. Van daaruit help ik jullie nieuwe manieren om je te uiten, op een verbindende manier en jullie problemen oplossen.