relatietherapeut in IJburg Amsterdam

relatieproblemen duurzaam oplossen

Relatietherapie heeft zin als:

  • Jullie vaak ruzie maken of je ergeren
  • Er weinig verbinding is, of je juist te weinig ruimte voelt
  • De verdeling van de zorg voor kinderen of het huishouden niet eerlijk voelt
  • Je je niet gewaardeerd of gezien voelt, niet belangrijk voor je partner
  • Jullie seksleven niet bevredigend
  • Een van jullie is vreemdgegaan of verliefd is op een ander
  • Een van jullie verslaafd is
  • Jullie twijfelen of jullie samen verder willen
  • Jullie goed uit elkaar willen

Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Ik ben Lisette Wevers (48), relatietherapeut in IJburg Amsterdam. Ik help jullie relatieproblemen duurzaam oplossen. Het doel is dat jullie meer verbinding, ruimte en plezier krijgen in jullie relatie. Dat jullie je beide gezien, gewaardeerd en belangrijk voelen voor de ander. Indien er (oud) zeer is, bijvoorbeeld door overspel, help ik dit verwerken. 

Mijn aanpak als relatietherapeut 

Ik werk met de Emotionally Focussed Therapy (EFT) methode, een wetenschappelijk bewezen methode die voor een fijne, veilige relatie zorgt, waarbij je samen in staat bent goed met jullie behoeften en verschillen om te gaan.   

Waarom hebben mensen een relatietherapeut nodig?

Het is een uitdaging is om je relatie op lange termijn goed te houden. We hebben er geen les in gehad. En de omstandigheden – drukke levens – zijn ook niet helpend. Vaak reageren we met irritatie of boosheid, of trekken we ons terug als iets niet fijn is. Dat zorgt op termijn voor problemen en verwijdering. Het wordt steeds moeilijker. En dat is niet nodig. Met relatietherapie, en zeker met EFT relatietherapie, kun je dit veranderen.

Waarom mij als relatietherapeut

Ik hou ervan om problemen grondig aan te pakken. Zo bereik je de grootste en meest duurzame verandering. Dat is ook waarom ik mij heb bekwaamd in de Emotionally Focussed Couples Therapy (EFT). Deze methode is bewezen effectief, met duurzaam resultaat. Het is een diepgaande methode, die voor een veilige verbinding zorgt, waarbij jullie je allebei gezien voelen, belangrijk voelen, en vrij om jezelf te zijn. 
Ik ben een betrokken, sensitief, nuchter en toegankelijk relatietherapeut. We gaan de diepte in, maar er is ook ruimte voor humor.  

Kosten relatietherapie

De investering is €135,- excl. BTW per sessie van 75 minuten. Oftewel €67,50 per persoon excl. BTW per keer. Gemiddeld zijn 8 tot 13 sessies nodig. Bij veel relateischade, bijvoorbeeld door overspel, kan dat oplopen tot 20. Relatietherapie is dus best een investering, maar het levert ook veel op.  

Adres relatietherapeut IJburg Amsterdam

Mijn praktijk is gelegen aan de
IJburglaan 634T
1087 CE, Amsterdam
.
Je kunt vlakbij parkeren.
Ook stopt tram 26 voor de deur.

Afspraak maken

Je kunt bij mij meestal binnen twee weken beginnen met de relatietherapie. Als je wilt afspreken kun je me het beste mailen met het formulier hieronder, of appen (ik ben vaak in gesprek en kan de telefoon dan niet beantwoorden):
06 44087217

Via de mail krijg je vooraf een intakeformulier die je ieder invult en aan mij mailt. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met alle informatie om, volgens de wet AVG.

Contactformulier Relatietherapeut IJburg Amsterdam

Relatietherapeut in IJburg Amsterdam

5 + 3 =

Hoe werk ik als relatietherapeut?

De video hiernaast laat zien op welke psychologische theorie ik mijn werk baseer: de hechtingstheorie. EFT, Emotionally focussed Therapy, heeft die methode. Het is een wetenschappelijk bewezen methode en het effect is duurzaam gebleken. Met deze aanpak komen we tot de kern. Het gaat namelijk nooit om rommel in huis of je te weinig gezien voelen; maar om wat dat met je doet. Ik onderzoek met jullie wat er onder het oppervlak van de irritaties, ruzies of de verwijdering speelt. Welke interpretaties, behoeften, emoties er spelen. En tot welke interactie dit leidt. Van daaruit help ik jullie nieuwe manieren om je te uiten, op een verbindende manier. Als de verbinding echt goed is, zijn er veel minder irritaties en kunnen jullie goed samen problemen oplossen en omgaan met verschillen in persoonlijkheid en behoeften.